Bereczki Zoltán nagy bejelentése, aki csatornát vált, de nem a pénz motiválta

Fotó: Instagram/Bereczki Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy igen komoly és nagy nevet szerzett meg magának az egyik hazai televíziós csatorna. Hamarosan gyakran láthatjuk őt a televízióban.

Egy igen komoly és nagy nevet szerzett meg magának az egyik hazai televíziós csatorna. Hamarosan gyakran láthatjuk őt a televízióban.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

A színész-énekes továbbra is nagy népszerűségnek örvend, akinek igen komoly televíziós tapasztalata van, de műsorvezetőként még nem próbálhatta ki magát. Most ez is megadatik számára, hiszen egy remek lehetőséget kínáltak fel számára.

A Bors a cikkében arról ír, hogy Bereczki Zoltán is csatlakozik a LifeTV csapatához, ahol sorra állnak munkába a híres emberek, nagy sztárok. Bereczki lett Hajdú Péter újabb nagy fogása, aki az „Ébredj velünk!” című reggeli műsorban lesz műsorvezető.

A TV2-ben számtalan alkalommal láthattuk őt, és imádta a közönség, de műsort ezelőtt nem vezethetett. Ez egy igen izgalmas kihívás lesz számára, bár a Bors hasábjain leszögezte, hogy nem lesz klasszikus értelemben műsorvezető.

„Az lesz a feladatom, hogy rezonáljak a beszélgetőpartnerre, és kérdéseket fogalmazzak meg felé. Olyan kérdéseket, melyek bennem merülnek fel, melyekre a válaszok engem is érdekelnek” – mondta a sztár, aki szerint elég rutinnal rendelkezik ahhoz, hogy ne legyen gond.

Vasvári Vivi már nagyon hangol a 2021-es nyári szezonra, ilyen testtel könnyű

Zoli nemcsak magában, hanem Ábel Anitában is bízik, akinek már van tapasztalta ezen a területen, és most közösen fognak dolgozni. Szerencsésnek mondhatja magát, mert még mindig nem kérdés számára a pénz az életét tekintve, így nem az motiválta, amikor elfogadta a felkérést.

Ugyanakkor jelezte, hogy noha a tartalékjai még kitartanak, két-három hónap múlva már elérte volna a kérdés az ingerküszöböt. „”Nekem is fontos, hogy legyen bevétel, de egy munka kapcsán soha, nem ez dönt nálam! Sokkal inkább, hogy muszáj valami izgalmat találnom a dologban, amit elvállalok – nyilatkozta Zoli, majd hozzátette.”