Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Benedek Réka bikinis testétől bármikor hőségriadót lehetne hirdetni

Fotó: Instagram/Benedek Réka
not image

Takács Petra

2022. június 30. - 00:04

Szente Gréti, az Exatlon Hungary kétszeres győztese sem hagyta szó nélkül fotókat, mert az egykori csapattársa szenzációsan néz ki.

Sokáig siránkoztunk a hideg idő miatt, de ennek vége, megérkezett az igazi nyár. A Nap egyre inkább kezdi megmutatni az erejét, ami miatt nagyon óvatosnak kell lennünk, mert hamar leéghetünk, kiszáradhatunk, hőgutát kaphatunk.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Egy nyári szín sem ér annyit, hogy súlyos egészségügyi gondjaink legyenek, szóval erre mindenki kellőképpen figyeljen oda. Szerencsére nem egy napunk van arra, hogy lebarnuljunk, de megértjük, hogy sokan hamar szeretnének nyári színeket.

Ha már megvan a nyári forma, akkor gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy bevegyük a partot, és „versenyezzünk” egy kicsit a többiekkel. A hölgyek ilyenkor pláne figyelik egymást, néhol irigykedve, néhol pedig elismerősen.

Megőrülsz, milyen menőn táncol Majoros Hajni (videó)

Sokan nagyon komoly átalakuláson mentek keresztül, míg egyesek tartották a formájukat. Benedek Rékának például remek alapjai voltak, és már tavalyi is lenyűgözte a követőit, akik szép számmal vannak.

Lapozó: 1 2