A Barcelona transzferek és Koeman ultimátuma

Ronald Koeman, a Barcelona vezetõedzõje edzést tart a klub Joan Gamper Sportközpontjában a Barcelonához közeli Sant Joan Despíben 2021. szeptember 13-án. A Barcelona szeptember 14-én a Bayern Münchennel mérkõzik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének elsõ fordulójában. MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia
not image

Borbély Fanni

2021. szeptember 15. - 20:17

A Bajnokok Ligájában elszenvedett vereség nem jött túl jól, és úgy tűnik, hogy a holland a reflektorfénybe kerül.

Az FC Barcelona nem kezdte túl jól a Bajnokok Ligáját, hiszen a Bayern München szétzilálta és ismét megverte őket, és úgy tűnik, hogy a katalán csapat következő mérkőzésein kiértékelik Ronald Koemant. A bajorok elleni rossz meccset leszámítva a bajnokságban sem meggyőző a katalán csapat, bár az eredmények eddig nem olyan rosszak.

A Sport.es szerint a katalán csapat csak jövő hétfőn lép pályára, így a jövő hét nagyon fontos lesz a holland edző számára, hiszen három olyan mérkőzést játszanak, amelyeken eldől, hogy folytatja-e edzőként: a Granada, a Cadiz és a Levante értékeli a katalán csapat teljesítményét, és végül eldől, hogy marad-e a holland tréner.

Koeman nagyon rosszkedvű volt, és még inkább az lett azután, hogy a klub orvosi szolgálatát hibáztatta játékosai gyenge teljesítményéért, ami akár igaz, akár nem, nem ők játszanak, és a Barca is komolyabb klub annál, hogy ilyen kifogást találjon ki, és ne gyakoroljon egy kis önkritikát inkább.

Joan Laporta tegnap rendkívüli megbeszélést tartott embereivel az FC Barcelonánál, hogy megvitassák a csapat Bayern elleni vereségét, és úgy tűnik, hogy már döntésre jutottak, bár a nyilvánosság előtt továbbra is azt erősítik, hogy bizalmat szavaznak Ronald Koemannak – írja a fichajes.net.