A Barcelona tűnt az esélyesnek, de a Real Madrid lehet a befutó a Lipcse sztárjánál

Fotó: Unsplash/ Simon Reza
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 25. - 06:20

Dani Olmo jövője körül egyre több kérdés merül fel. 

Már kész tényként kezelték sokan Dani Olmó érkezését a Barcelonához, már egy 40 millió euró körüli összeg is elhangzott. A valóságban azonban sokkal bonyolultabb a helyzet, ugyanis az El Nacional azt állítja, hogy a tárgyalások néhány hete megszakadtak, és valaki egészen más lehet a befutó. 

Joan Laporta nagyon szerette volna leigazolni a fiatal, de sokoldalú játékost. A 23 éves középpályás több poszton is bevethető, volt már középső középpályás, szélső, de középcsatár is, pontosan ezért lenne nagyon jó fogás a katalánoknak, mert minden poszton nagyon jól teljesít. 

Azt figyelembe véve, hogy a támadók között van a legnagyobb hiányosság a Camp Nouban, ezért kellett volna nekik Dani Olmo, azonban a németeknek nem elég az a 40 millió, amelyet a hírek szerint Laporta felajánlott. 

Elvileg Xavi sincs elragadtatva az ötlettől, hogy visszahozzák a Red Bull Leipzig játékosát, Olmo ugyanis, annak ellenére, hogy a Barcelona akadémiáján nevelkedett, nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Real Madridba szerződjön, ez a mentalitás pedig nagyon nem tetszik az újonnan kinevezett szakembernek. 

Az ügynöke felvette a kapcsolatot a madridiakkal, hogy valóra váltsák Dani Olmo álmát, hogy a spanyol bajnokságban játszon, akik azonban meglepődtek a híváson, ugyanis biztosak voltak benne, hogy a Barcelona lesz a befutó, de még nem tudják, hogy szeretnék-e a játékost, akik korábban az Atletico Madrid is le akart igazolni. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK