Nem várt pénzösszeg ütheti a Barcelona markát

Fotó: Unsplash/Michael Lee
not image

Hujber Dávid

2021. július 25. - 13:34

A katalánok több millió euróra tehetnek szert az egyik korábban eladott játékosuk miatt, akit most továbbadhat a BL-rivális.

Rafinha 2006 és 2011 között nevelkedett a katalánok akadémiáján, és a korosztályos spanyol válogatottban is bemutatkozhatott, ám végül Brazíliát választotta. A spanyol-brazil játékos 2011 és 2020 között volt a Barcelona első csapatának tagja, de közben a Celta Vigo és az Inter kölcsönjátékosa is volt.

2020 óta játszik a PSG-nél, és a Mundo Deportivo arról ír, hogy a franciák eladnák, körülbelül 10 millió euróra értékelik az árát. Ekrem Konur számolt be arról, hogy a 28 éves középpályás hamarosan távozhat, legalábbis a klubja erre törekszik.

A Milan és a Lazio érdeklődik iránta, de az Aston Villa is szívesen látná a soraiban a Premier League-ban. A csavar a történetében, hogy a korábban kötött üzlet miatt a Barca több millió eurót kaphat a játékos eladásából, ami most különösen jól jönne számukra.

Tokió 2020: Fucsovics részletesen elmondta, miért lép vissza az olimpiától

Az MD úgy tudja, hogy a Barca és a PSG korábban 3 millió eurós összegben állapodott meg, miközben a játékos jövőbeni eladásából 35%-ot kapnak. Ennek megfelelően, ha 10 millió euróért tudnák eladni a sztárt a franciák, akkor abból az összegből 3,5 millió jutna a spanyoloknak.