Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Egyre kínosabb helyzetben a Barca, a játékosok is tehetetlenek

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 30. - 07:51

Busquets is nehezen nyilatkozott az újabb elvesztett Bajnokok Ligája mérkőzést követően, de azt elismerte, hogy immáron komoly a helyzet.

Nem éppen úgy alakulnak a Barca dolgai, mint azt szerették volna az új szezon előtt, a Bajnokok Ligájában pláne, ahol második alkalommal is belefutottak egy kiadós pofonba.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

A keret nem túl erős, Koeman sok kritikát kap a sajtón keresztül, és talán csak idő kérdése, hogy mikor rúgják ki. Nagy kérdés, hogy ilyen körülmények között ki az a személy, aki jobb munkát tudna végezni.

„Komoly helyzetben vagyunk, még csak két meccset játszottunk, de nulla ponttal állunk a tabellán.” – mondta Busquets a Benfica elleni mérkőzést követően, amit 3-0-ra vesztettek el.

„Arra kell gondolnunk, hogy feljebb lépünk a tabellán, nincs más választásunk. Meg kell várnunk, hogy mi történik a többi mérkőzésen. Odalent vagyunk, de pozitívan kell gondolkodnunk.” – idézte Busquets nyilatkozatát a MARCA.

A Barcelona három csatárának egyetlen egy kapura lövése sem volt, ami a játékos szerint nem tükrözte a kreativitást. „Nem tudom, de sok keresztlabdánk volt. Voltak lehetőségeink, amelyek néhány méterre a kaputól lövéssel végződtek.”

„A statisztikák mind szépek és jók, ám ezek gólszerzési lehetőségek. Azokon a területeken, ahol a meccsek eldőlnek, nem voltunk ütőképesek. Szerintem elég esélyünk volt, de hagytuk, hogy kiszúrjunk saját magunkkal.”

A Barcának 642 millióval kevesebb jut fizetésre, mint a Real Madridnak

Koeman jövőjéről is megkérdezték a sztárt. „Végül az edző elbocsátása a legegyszerűbb dolog, azonban mindannyiunknak van felelőssége ebben. Komoly a helyzet, igazán az.”