Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Barcelona: mi a helyzet Azpilicueta érkezésével?

Fotó: Cesar Azpilicueta, a Chelsea (b) és Richarlison, az Everton játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. március 8-i mérkõzésén Londonban. MTI/EPA/Reuters/John Sibley
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. július 28. - 09:56

A tárgyalások még zajlanak Xavi egyik fő célpontjáról, és nem tudni, hogy meg tudnak-e egyezni. 

Az FC Barcelona a jelenleg a Chelsea-ben játszó César Azpilicuetát szeretné megszerezni ebben az átigazolási időszakban. Thomas Tuchel elmondta, hogy még sokáig szeretné megtartani a játékost, de a végső döntés az új londoni vezetőségen múlik, akik hajlandóak eladni őt, amíg ötmillió euró körüli összeget keresnek vele – írja a Fichajes.net

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Értelemszerűen a katalánok nem akarnak ennyit fizetni, ajánlatuk nem több hárommillió eurónál, ez az összeg már a Stamford Bridge új tulajdonosának asztalán van, akik fontolgatják, hogy elfogadják az ajánlatot. 

Egyelőre úgy tűnik, hogy hosszútávú szerződésről van szó, hiszen Tuchel nem akarja eladni őt, és erről próbálja meggyőzni a vezetőséget, de a klubnak is meg kell szabadulnia a kevésbé fontos játékosoktól, és Koulibaly szerződtetése és Presnel Kimpembe esetleges érkezése után, úgy, hogy a jobbhátvéd posztján Reese James vette át a helyét, ő is azon játékosok közé tartozik, akik feláldozhatók a csapatban.

César Azpilicueta elképzelése szerint elhagyja a Chelsea-t, hogy visszatérjen Spanyolországba, és csatlakozzon a Barcelonához, akik jelentős erősítésen vannak túl, és tele vannak ambíciókkal a következő szezonokat tekintve. 

A játékos tudja, hogy Xavi Hernandez szeretné őt a csapatában tudni, mivel ideális hátvédnek tartja őt ahhoz a játékstílushoz, amelyet ebben a szezonban fog megvalósítani.

Érdemes megjegyezni, hogy idén Katarban lesz a világbajnokság, és Azpilicueta azt kockáztatja, hogy nem játszik rajta, ha marad a Chelsea-nél, a Barcelonához szerződve sokkal inkább kapna Luis Enrique szeme előtt lenne.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.