Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

A Barcelona új igazolása egy szót nem ért Messiből

not image

A T-800-as

2020. október 7. - 03:20

Sergino Dest elismerte, hogy az első mérkőzésén gyakorlatilag semmit nem értett abból, amiket Lionel Messi mondott. Az argentin hiába instruálhatta az amerikai védőt, nem volt meg a közös nyelv.

Sergino Dest elismerte, hogy az első mérkőzésén gyakorlatilag semmit nem értett abból, amiket Lionel Messi mondott. Az argentin hiába instruálhatta az amerikai védőt, nem volt meg a közös nyelv.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Sergino Dest azon kevesek egyike, akik csatlakozhattak a Barcelonához ebben a nyári átigazolási időszakban. Messze többen távoztak, mint érkeztek, és Ronald Koeman tervéből nem sok minden valósulhatott meg.

Az amerikai védőt azonban sikerült megszerezniük, aki az elmúlt hétvégén be is mutatkozhatott az új csapatában. Nagyon várta már a pillanatot, és azt, hogy együtt játszhasson Messivel, az argentin legendával.

Ugyanakkor kiderült, hogy a Hollandiából érkezett fiatal sztárjátékos semmit nem értett abból, amit Messi mondott. Ettől független úgy érzi, jól indult a kapcsolata az aranylabdással, bár ha nem értik egymást, nehéz kommunikálni…

A 21 millió eurós igazolás számára különleges volt Messi mellett játszani, még a kommunikációs problémák ellenére is. „Ma mindenkit láttam, Messit is.” – idézte a goal.com a játékos a holland NOS-nak adott interjúját.

„Messi nem beszél angolul, de nagyon különleges volt találkozni vele. Ha őszinte vagyok, akkor azt mondhatom, hogy nem tudom, mit mondott nekem, de mindketten mosolyogtunk, szóval minden rendben lehet, nem igaz?”

Dest eredetileg a Bayern Münchenhez szerződött volna, és a németek nagyon várták, majd dühösek is lettek, amiért az Ajax a Barcelona „gyengébb” ajánlatát fogadták el. Az amerikai számára Koeman szerepe fontos volt a szerződésében, akárcsak Messi, valamint maga a technikás La Liga, és a Barcelona.

„Amiatt választottam a Barcelonát, mert mindig is arról álmodoztam, hogy a Barcában fogok játszani. Ronaldhino a bálványom volt, é ő egy legenda a klubban. Amikor megtudtam, hogy a Barca érdeklődik, nem kellett kétszer elgondolkodnom ezen.”

Messi Vs. Fati 25 meccs után a Barcelonánál: beszédes számok