Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Máris 1 millió feletti nézettségnél jár a Varga Judit-interjú

Egy ideig aligha döntheti meg bármilyen videós tartalom is a Varga Judit-interjút Hajdú Péter csatornáján, de ez más csatornákra is igaz, és még mindig sokan nézik a felvételt.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajdú Péter tagadta, hogy találkozott volna Varga Judittal az interjú előtt, mert ilyen nem történt. A volt igazságügyi miniszter nagyon őszintén, mély vallomásokkal beszélt Magyar Péterről, aki tagadja a súlyos állításokat. Ugyanakkor sokan, egyre többen álltak be Varga mögé, hallván azt, hogy milyen volt a házassága.

Az interjút rövid idő alatt százezrek nézték meg, és az sem lehetett kérdés, hogy eléri az 1 milliós nézettséget. Soha ezelőtt egy videós tartalma sem tudta ezt produkálni Hajdú Péternek a csatornáján. Gulyás Gergely nemkívánatos személynek nevezte Magyar Pétert, de többek között Kocsis Máténak is megvan a véleménye róla. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Varga a közel 2 órás interjú alatt sorra osztotta meg házassága szenvedését, most viszont asztalosnak készül, hiába a korábbi politikai karrier, amiben kiváló volt. A jövőben még nagyobb szerepet kaphatott volna a politikában, aminek a kegyelmi ügy vetett véget, de talán lehet esélye a visszatérésre.

A Völner-Schadl-ügy kapcsán pedig tanúként hallgatták ki, de ez az ügy még nem zárult le. A nyomozás zajlik a háttérben, míg Varga Judit tudna miről beszélni a házassága kapcsán, nem mondott el mindent. Az emberek nagyon kíváncsiak arra, hogy mik történtek a házasságban, ami igencsak rosszul végződött, és a 16 évben megannyi szenvedést élt meg Varga.

Jelenleg is legfelkapottabb tartalom a YouTube-on a videó, ami alig 3 nap alatt 1 millió felett jár a nézettséget illetően. Több mint 300 hozzászólás látható a videó alatt, 13 ezer reakcióval, és sokan fejezték ki támogatásukat Varga felé, aki már csak boldog szeretne lenni.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.