Erre nem számítottunk: 25 év után jön a Félbetépve folytatása

TÉMÁK:
#2023
Fotó: Universal Pictures
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az 1998-as alkotás második része a tervek szerint még idén debütál.

Az annak idején masszív kritikákat kapott ám mára kultuszfilmmé vált 1998-as Félbetépve stoner-vígjáték régóta várt folytatása már megkapta a hivatalos címet és az is kiderült, hogy R-besorolást kapott.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

A filmratings.com szerint a második rész a Half Baked: Totally High (Félbetépve: Totál betépve) címet kapta, ezzel együtt pedig „droghasználat, szexuális tartalom, nyelvezet, grafikus meztelenség és némi erőszak miatt” R-besorolást kapott.

A fentebb említettek az első részben is ugyanúgy megjelentek, leszámítva az erőszakot, így a rajongókat is az foglalkoztatja, hogy a Dave Chappelle és Jim Breuer főszereplésével készült első rész után a folytatás vajon mit tartogat számukra.

Ahelyett azonban, hogy visszahozták volna az eredeti főszereplőket, a folytatásban Sir Smoke-A-Lot fia, JR és legjobb barátai, Miles és Cori kalandjait követhetjük majd nyomon. A szinopszis szerint az új banda azt próbálja majd kitalálni, hogyan szerezzenek pénzt legjobb barátjuk, Bruce temetésére, aki a világ legerősebb jointjának elszívásától halt meg.

Noha a Félbetépve folytatásában Dave Chappelle és Jim Breuer nem tér vissza, az eredeti sztárok, Harland Williams és Rachel True visszatérnek Kenny Davis és Mary Jane szerepében.