Dollár
431,75 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
19,411 $

Videó: ilyen körülmények közül fogadott örökbe kiskutyát Novák Katalin

Fotó: Novák Katalin köztársasági elnök beszél az Erzsébet-táborok 10 éves jubileumi ünnepségén a zánkai Erzsébet-táborban 2022. augusztus 15-én. A magyarságot, a biztonságot és a barátságot jelentik az egyházi alapítású Erzsébet-táborok, mondta az államfõ. MTI/Bruzák Noémi
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 17. - 21:15

Novák Katalin kiskutyát fogadott örökbe, nagyon rossz körülmények közül. 

Zsömle, a köztársasági elnök kiskutyája nem a legjobb körülmények közül érkezett, sőt: ahogy arról már beszámolt, egy három és fél hónapos kutyát hoztak el a menhelyről, akit szörnyű körülmények között találtak testvéreivel és anyukájával.

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

Tegnap képeket kaphattunk a kis kedvencről, amelyeken Pogó is feltűnik, aki korábban került Novákékhoz, ma pedig újabb részleteket osztott meg az elnök asszony. 

Novák Katalin a közösségi oldalára tett közzé egy videót, amelyen azokat a körülményeket mutatja, amelyek közül az új kis kedvencük, Zsömle érkezett. 

„Így mentették ki egynapos korában a tegnap örökbefogadott kutyusunkat, Zsömlét és családját. A menhely dolgozói által készített felvétel minősége nem tökéletes, de megmutatja, hogy milyen rossz körülmények közül, és hogyan mentenek ki kutyákat. Köszönet érte!” – kommentálta Novák Katalin.