Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Novák Katalinék örökbe fogadtak egy kiskutyát (fotóval)

Fotó: Facebook/Novák Katalin
not image

Takács Petra

2022. augusztus 16. - 21:26

Kiderült, hogy a kiskutyát a testvéreivel és az anyukájával szörnyű körülmények között tartották a korábbi gazdái, de a rémálomnak most vége.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen fontos az állatok védelme, és továbbra is azon a véleményen vagyunk, sok esetben súlyos börtönbüntetés járna ezeknek az „embereknek”, akik ilyen dolgokat művelnek.

Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mi lenne, ha holnap reggeltől egy csepp gáz sem jönne

Szerencsére még mindig vannak, akik folyamatosan segítenek, vagy örökbe fogadnak állatokat, hogy azok boldogan élhessék az életüket. Hatalmas tisztelettel adózunk ezen emberek előtt, akárcsak azok előtt, akik a nagyon idős kutyusukat fogadják be, és boldogságot okoznak számukra arra a kis időre.

A világ egyik legkülönlegesebb lényei a kutyák, akik kivétel nélkül csak adnak, de valamiért az égiek úgy döntöttek, csak kevés idő jut számunkra velük. Ezen rövid idő alatt is olyan sok jót okoznak, hogy arra nehéz szavakat találni.

VV Anett megrázó vallomása: azt mondta Istennek, szeretne meghalni

Novák Katalin köztársasági elnök bejelentette, hogy befogadtak egy mindössze három és fél hónapos kutyust az egyik menhelyről, amivel fontos példát mutatnak. Innen is hálásak vagyunk ezért, mert ezzel a cselekedettel egy újabb ártatlan lélek kerül jó helyre, ahol rendkívül boldog és hosszú életet élhet.

Lapozó: 1 2