Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Xavi szerint kínos a helyzet, ideges a Barcelona meg nem adott gólja miatt

Xavi ismét a játékvezetést kritizálta, akárcsak a PSG ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ami végül a kiesésükbe került.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideig még biztosan beszélni fognak a vasárnap este történtekről, a Real Madrid és a Barcelona egy több mint fordulatos meccset játszott egymással. A katalánok kétszer is vezettek, ám ez sem volt elég ahhoz, hogy egyáltalán pontot szerezzenek a Santiago Bernabeu közönsége előtt.

Végül Bellingham zsenialitása döntött, aki középpályás létére úgy termeli a gólokat, mintha csatár lenne. A Barcelona sem bírt vele, és a 91. percen minden eldőlt, noha úgy tűnt, hogy döntetlen lesz a vége. Az az eredmény is inkább a Real Madridnak kedvezett volna, így viszont gyakorlatilag a kezükbe került a bajnoki trófea. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ter Stegen, a Barcelona kapusa nagyon csalódott volt a botrányos jelenet miatt, amikor nem adták meg a góljukat, pedig minden jel arra mutatott, hogy Lunyin a vonal mögül halászta ki a labdát. Többször visszanézték a szituációt, végül az a döntés született, hogy minden mehet tovább, nem született gól. A gólvonal-technológia sokat segített volna, de valamiért a LaLiga továbbra sem alkalmazza azt.

Xavi megismételte Ter Stegen szavait, és nagyon igazságtalannak tartja a Madrid elleni vereséget, ami miatt 11 pontra nőtt a hátrányuk. „Teljes mértékben egyetértek vele. Kínos, hogy nincs gólvonal-technológia. Ha azt akarjuk mondani, hogy ez a világ legjobb bajnoksága, szükségünk van rá.” – idézte az ESPN Xavit.

„Mindenki látta. Mit is mondhatnék erre? Szankcionálhatnak miatta, ott vannak a felvételek. Amit érzek most, az a teljes igazságtalanság. A meccs előtt azt mondtam, remélem, hogy a játékvezető észrevétlen marad, és helyes döntések születnek. Végül a kettő közül egyik sem történt meg.” – folytatta Xavi, aki nemrég pedig Kovácsi István játékvezetőre akadt ki a Bajnokok Ligája kiesésüket követően.