Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

A Barcelona kapusa nem találja a szavakat a meg nem adott gól után

Ter Stegen sem akart hinni a szemeinek a meg nem adott góljuk miatt a Real Madrid ellen, ami végül sokba került.

...svg content...Fotó: EPA/Daniel Gonzalez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden idők egyik legjobb Real Madrid-Barcelona mérkőzésén vagyunk túl, ami egy Bajnokok Ligája döntőbe is beleillett volna. A madridiak jó hangulatban készülhettek a vasárnap esti mérkőzésre, miután kiejtették a Manchester Cityt, méghozzá nem is akármilyen módon, amiért az angolok csak saját magukat hibáztathatják.

A Barcelona viszont búcsúzott, noha már úgy tűnt, a PSG nem tud velük mit kezdeni. Xavi nagyon dühös volt Kovács István játékvezetőre a piros lap miatt, ám hiába, utólag semmi sem változott, és közben 11 pontra nőtt a hátrányuk a LaLigában, így elmaradnak az izgalmak az utolsó fordulókra, helyette viszont sokat beszélnek a botrányos jelenetről. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Barca kétszer is vezetéshez jutott, és a mutatott játék alapján sokak szerint nem érdemeltek vereséget. Bellingham másképpen gondolta ezt, és a 91. percben szerzett góljával otthon tartották a 3 pontot. Jelenleg mindenki a bizonyos meg nem adott gólról beszél, ami láttán egyesek nem hittek a szemeiknek.

„Nem találom a szavakat, hogy elmagyarázzam, mi is történt a gólvonalon.” – idézte az ESPN a Barcelona kapusát, Ter Stegent a mérkőzést követően. „Kínos mindez a futball számára. Sok pénz van ebben az iparágban, de nem arra, ami fontos.” – tette hozzá a katalánok rendkívül csalódott és szomorú kapusa.

Ter Stégen nem érti, miért nem lehet pénzt fordítani a gólvonal-technológia alkalmazására, mert önmagában a VAR nem elegendő. „Nem értem, miért nem lehet pénzt fordítani arra, hogy megvalósítsák ezt a technológiát, ami más ligákban már megvan.”

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.