Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Videón az Arsenal történelmi 6-0-s győzelme a West Ham United ellen

Többek között egy álomszerű találat is született az Arsenal és a West Ham United meccsén, ami sokba került Moyes együttesének.

Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Premier League hozta a kötelezőt, az elmúlt hétvégén sem unatkozhattunk. A Manchester City ugyan formán kívül játszott, Haaland két villanása 3 pontot ért, és pár órán át átvették a vezetést a bajnokságban, bár így sem állnak rosszul, mivel meccshátrányban vannak, ami azt jelenti, ha nyernek, az ő kezükben lehet a cím sorsa.

A Liverpool sem parádézott Szoboszlai és Salah nélkül a Burnley ellen, de ez is elegendő volt arra, hogy övék legyen a 3 pont az Anfield Roadon. Valószínűleg a City győzelme is nagyban motiválta őket, hogy igyekezzenek lezárni a kérdést. Az Arsenal pedig abban a tudatban léphetett pályára, hogy mindkét nagy riválisa nyert. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A legkisebb mértékben sem látszott rajtuk, hogy idegesek lennének emiatt, sokkal inkább felszabadultan játszottak, és történelmi verést mértek a West Ham Unitedre, akik nemrég még a Bajnokok Ligáját érő 4. helyért harcoltak. Ebből úgy tűnik, nem lesz semmi, és az Európa-liga indulást is nehéz elcsípniük.

Sokan egy nagy londoni derbire számítottak, ám ehhez képest a szünetben már ezrével mentek haza a hazai szurkolók, akkora volt a különbség a két csapat között. 6-0-ra nyert az Arsenal a West Ham United otthonában, ami más esetben felérhetett volna egy edzőbuktatással is. Az összefoglaló videóban tisztán látni, hogy a West Ham mennyire nem volt a helyzet magaslatán.

Az Arsenal ezzel a győzelmével 52 pontos, akárcsak a Manchester City, de Guardiola alakulata egy meccsel kevesebbet játszott. 24 mérkőzés után a Liverpool 54 ponttal vezeti a tabellát, és a Tottenham sincs túl messze 47 ponttal a 4. helyen. Az Aston Villa viszont a Manchester United elleni vereség miatt lépéshátrányba került, és visszacsúsztak az 5. helyre. Az Arsenal gálájáról készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.