Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Szoboszlai és Salah nélkül nem könnyű a Liverpoolnak (videó)

Ugyan nyerni tudott az Anfield Roadon a Liverpool a Burnley ellen, jól látszik, érezhető Szoboszlai Dominik és Salah hiánya.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra sem tudni pontosat Szoboszlai Dominik sérüléséről, arról, hogy mikor térhet vissza. Legutóbb állítólag Magyarországon járt a rehabilitációja miatt, majd visszatért Angliába a Liverpoolhoz, hogy folytassa a kezeléseket. Sokan szorítanak neki, és remélik, maga mögött tudja hagyni ezt a sérülést, ami miatt korábban heteket hagyott ki.

Salah visszatérése viszont már nem lehet messze, rá is nagy szüksége lenne Klopp csapatának, mert nélkülük akadozik a gépezet. Szoboszlai a középpálya egyik ékköve, míg Salah a csatársorban nyújt olyan teljesítményt, amit nem lehet pótolni, és az új edző egyik nagy kihívása az lesz, hogy megtalálja a klasszis támadó utódját. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Legutóbb a Burnley ellen játszott a Liverpool, hazai pályán fogadta az egyelőre biztos kiesőnek tűnő csapatot. Nehéz helyzetben van a kiscsapat, mert a 19. helyen állnak, és 13 pontjuk van 24 fordulót követően, akárcsak a Sheffieldnek. Ilyen teljesítménnyel lelehetetlen a Premier League-ben maradni, bár az Everton, a Luton és a Nottinham Forest sem nyugodhat meg.

A Liverpool Jota révén szerezte meg a vezetést, ami fontos pillanat volt a 31. percben. Erre ugyan a 45. percben még válaszolni tudtak a vendégek, pár perccel ezután Díaz beköszönt, míg Nunez a rendes játékidő utolsó 10 perce előtt mindent eldöntött. A Liverpool ezzel maradt a tabella élén, ugyanakkor csak 2 pont az előnyük a Manchester City előtt, akik egy meccsel kevesebbet játszottak.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.