Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Jürgen Klopp elárulta, mikor tér vissza sérülése után Mo Salah

Az edző határozottan pozitív hírekkel szolgált a lesérült játékos visszatérése kapcsán.

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 90min.com értesülései szerint Jürgen Klopp pozitív hírekkel szolgált a drukkereknek Mo Salah visszatérése kapcsán. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Mo Salah január közepén szenvedett combizomsérülést, amikor Egyiptommal az Afrikai Nemzetek Kupáján vett részt.

A 31 éves játékos azonban az utóbbi időben felgyorsította felépülését, s úgy tűnik, hamarosan újra visszatérhet a Liverpool edzéseire. Ennek kapcsán Jürgen Klopp osztott meg pár biztató információt a szombati Burnley-látogatás előtt, s részletezte Salah felépülésének ütemezését: Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

„Reméljük, hogy jövő héten már részt vehet az edzés egyes részein, szóval meg kell néznünk, de mindent megtesz. De nézd, ez pozitív. Vagy a jövő héten, vagy az azt követő héten visszatér – mondjuk ha őt kérdezzük, akkor a jövő héten.”

A Liverpool február 17-én, szombaton a Gtech Community Stadiumba utazik a Brentford elleni mérkőzésre, s ha minden a tervek szerint alakul, úgy ez lehet majd Salah visszatérő meccse. Salah legutóbb újév napján játszott a Liverpoolban, a Newcastle United otthonában aratott 4-2-es győzelem alkalmával. A távollétében eddig lejátszott hét mérkőzésen a Liverpool öt győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget könyvelt el.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.