Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Jó hír a Liverpoolnak, Salah máris megkezdte az edzéseket

Kemény meccsek várnak Jürgen Klopp csapatára, nagy szükségük lehet az egyiptomira.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az már korábban biztossá vált, hogy a kisebb sérüléssel küszködő Mohamed Salah nem tér vissza az egyiptomi válogatotthoz, lévén a csapat kiesett az Afrikai nemzetek kupájából, azonban úgy tűnt, hogy a soron következő bajnokikat még biztosan kihagyja, és majd csak a Burnley elleni meccsen számíthatnak rá.

A legfrissebb információk alapján azonban felcsillant a remény, hogy Salah felépülése gyorsabban halad a vártnál, és akár már az Arsenal ellen is a pályán lehet. Erre a klasszis csatár legutóbbi közösségi médiás posztja alapján követeztettek, mely szerint Salah már a melwoodi edzőpálya gyepén tréningezik. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Jürgen Klopp mindazonáltal gyorsan eloszlatta azokat a híreszteléseket, miszerint Salah már az Arsenal ellen visszatér a kezdőbe. „Mo még nem áll készen. Kiesik erre a meccsre, és még a következő meccsre is. Nem siettetjük” – idézte a Sportbible Kloppot, aki Thiago Alcantara állapotáról is szót ejtett.

„Thiago edzett, ami egészen hihetetlen pillanat volt ennyi hónap után. De még időre van szüksége. Ha siettetnénk a gyógyulási folyamatot, úgy nem lenne távol 10 hónapja” – mondta Klopp a Chelsea elleni szerda esti összecsapás előtt, melyen várhatóan a szintén sérüléséből visszatérő Szoboszlai Dominik is pályára lép.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.