Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Nyertek Szoboszlaiék, ismét a Liverpool vezeti a bajnokságot

A Liverpool csak rövid ideig volt második, a győzelmükkel visszavették az első helyüket az angol bajnokságban.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy a Manchester City parádézott volna kora délután az Everton ellen, hiába volt Haaland is a kezdőben, ráadásul a címvédő hazai pályán fogadta a liverpooliakat. Végül mégis Haaland döntött, aki kétszer villant meg a játékos utolsó felében, amit 3 pontot ért, és ezzel átvették a vezetést a bajnokságban.

Röviddel ezután jött a Liverpool meccse a Burnley ellen az Anfield Roadon, ami ugyancsak nehézkesen kezdődött. Érezhető volt Szoboszlai Dominik és Salah hiánya, aki hamarosan készen állhat a visszatérésre. A magyar klasszis visszatérésének időpontja azonban kérdéses, egyelőre nem tudni, mikor lehet újra elérhető Klopp számára. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Jota visszatérése is kulcsfontosságú volt, megint góllal hálálta meg a bizalmat. A 31. percben volt eredményes, de a 45. percben a vendégek kiegyenlítettek, így minden kezdődhetett elölről. A második félidő elején Díaz begyötörte a hálóba a labdát, amit egy VAR-os elemzés követett, végül megadták a gólt, így ismét a Liverpool volt előnyben.

A Liverpool nem akart kockáztatni, jobbnak látták, ha szereznek még egy gólt, ami Nunez nevéhez fűződött Elliott passzából. A 79. percben ezzel minden eldőlt, és a csapat visszavette az első helyét a tabellán a Manchester City előtt 2 ponttal. Klopp alakulata azonban egy meccsel többet játszott, de ez egy újabb fontos 3 pont volt számukra.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.