Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Újabb részletek jelentek meg Vajna Timi álomotthonáról (fotók)

Egyre többet mutat Vajna Timi az amerikai álomotthonáról, ami rendkívül igényesen lett berendezve.

...svg content...Fotó: Instagram/Timea Palacsik Rathonyi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi sem panaszkodhat, akit rendkívül sokan követnek az Instagramon. Magyarként gyakorlatilag csak Palvin Barbi előzi meg őt, aki hosszú évek óta világhírű modell, az egyik legnagyobb név a divatiparban, akit sok millióan követnek. Tekintve a sikereit, a szépségét, a karakterét, mindez nem lehet meglepetés.

Timi is állt már modellt, nem egyszer, és szintén egy nagyon vonzó, csinos, szexi nőről beszélünk, akit jelenleg közel 2,5 millióan követnek. Ez megint egy olyan statisztika, ami megmutatja a népszerűségét, és nyilvánvalóan sok külföldi is van a követők között, mert egy ideje az Egyesült Államokban éli az életét. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Rendkívül nehéz volt számára Andy Vajna elvesztése, maga a gyász folyamata, de neki is tovább kellett lépnie. Mindez évekbe telt, majd újra rátalált a szerelem, és már házasságban élik tovább a közös életüket. Timi emiatt nevet is változtatott, de sokan még mindig Vajna Tímeaként ismerik, hiszen így ismerhettük meg anno.

Itt nem is a név a legfontosabb, hanem az, hogy boldog legyen, és édesanyává válhasson, ami eddig nem adott meg számára. Sok nehézség van mögötte, és nála kitartóbb nőt aligha találnánk, nem adja fel, hisz Istenben, abban, hogy az égiek zöld utat adnak, és megtapasztalhatja, milyen édesanyának lenni.

Ugyan Magyarországot is nagyon szereti, és elsősorban magyarnak vallja magát, hiába az amerikai állampolgárság és az ottani élet, az USA-ban találta meg a számításait. Ott a médiától sem kell igazán tartania, míg idehaza valószínűleg mindenhová követnék. Időközben újabb részletek láttak napvilágot Timi álomházáról, ahol többek között a 4 hónapos kismacskája is él.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.