Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Ilyen trendin jelent meg Palvin Barbi a Super Bowlon

Nem lehetett kérdés, hogy Palvin Barbi és szintén ismert párja ugyancsak ott lesznek Las Vegasban a 2024-es Super Bowlon.

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról a liner.hu is beszámolt, lezajlott a 2024-es Super Bowl, az NFL nagy döntője, aminél nincs nézettebb sportesemény az Egyesült Államokban. Egészen elképesztő reklámösszegek repkednek ide-oda, és sok filmmel kapcsolatos bejelentés zajlik le ezekben az órákban, ami szintén izgalmas.

A fogadóirodák is szépen kaszálnak ezeken a hétvégéken, és az sem ritka, amikor egyes sztárok, milliárdosok horribilis összegeket raknak fel tétként. Drake is így tett, bár valljuk be őszintén, ez számára nem nagy összeg, addig egy átlagos embernek ez már minden határon túlmegy. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Világsztárok vállalnak reklámszerepet dollármilliókért cserébe azokban a reklámokban, amik kizárólag erre az eseményre készülnek. Nem véletlenül költenek a cégek ennyi pénzt erre, hiszen döbbenetesen nagy nézettséget hoz a sportesemény. Ez most sem lehetett másképp, és azok, akik jegyet tudtak váltani a meccsre, szerencsésnek érezhették magukat.

Számos sztár, ismert ember, politikus és világsztár tette tiszteletét az idei Super Bowlon is, ami nem hazudtolta meg önmagát. Óriási show-t kaptunk, és fogalmazzunk úgy, bőven volt mit látnunk. Nem egy magyar lehetett kint Las Vegasban a stadionban, többek között a világhírű modell, Palvin Barbi is megjelent a párja oldalán.

A tőlük megszokott módon trendin, csinosan érkeztek meg a helyszínre, ahol már tömegek várták a show-t. Ez nemcsak a játékról szól, sőt, sokszor az csak másodlagos, hiszen Amerikában a körítés jelenti az igazi élményt. Azok, akik nem rajonganak az NFL-ért, szintén élvezhetik a meccset, mivel ez az egész magával ragadja az embert. Ha kíváncsiak vagytok Barbiék megjelenésére, akkor kattintsatok erre a linkre.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.