Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Ismét férjhez ment Vajna Timi (fotók)

Vajna Timi ismét feleségnek mondhatja magát, miután kimondta az igent, a nagy pillanatra az Egyesült Államokban került sor.

...svg content...Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehetett, hogy Vajna Timi boldog párkapcsolatban él, de közben rengeteget küzdöttek azért, hogy családot alapítsanak. Nem is oly rég igen drámai híreket osztott meg Timi, és kiderült, hogy több terhessége is sikertelen volt. Ennél nagyobb trauma nem érhet egy nőt, és noha Timi erős nő, aki kitartó, ez őt is padlóra küldhette lelkileg.

Most kiderült, a kisfiúkat a születésnapja után vesztette el, csaknem 3 hónaposan. Amikor már valaki 3 hónapos terhes, akaratlanul is beleéli magát az anyaságba, főleg azok, akik ilyen régóta próbálkoznak. Emiatt 2023 rosszat is hozott Timi számára, és most bejelentette, hivatalosan is összekötötték az életüket. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

„Mr és Mrs R. 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is… Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy).” – írta a posztjában Timi.

„Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább…de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez.”

Timi nagyon szép szavakkal üzent, erőt adván azoknak, akik vágynak az anyaságra, a tiszta boldogságra, ami akár egyik pillanatról a másikra ránk találhat. „Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldás.” – írta a posztjában Tímea Palácsik Ráthonyi.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.