Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Így emlékszik ezen a napon Vajna Timi Andy Vajnára (videó)

Andy Vajna mindig is egy fontos személy marad Timi számára, de az élet elválasztotta őket egymástól, és túl korán.

...svg content...Fotó: Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetésen Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Andy Vajnát mindenki ismerte az országban, és sokan az Egyesült Államokban is. Nemzetközi karriert futott be, és legendává vált a producerek között, majd élete utolsó felében úgy döntött, hazaköltözik.

Mindig is Magyarország volt az igazi otthona, majd rátalált egy különleges szerelem Vajna Timi személyében. Minden támadást kiállt a kapcsolatuk, de a sors ellen nincs ellenszer, akárcsak a halállal szemben. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Andynek esélye sem volt arra, hogy elköszönjön, ami mindig óriási fájdalmat jelent a másik fél szívében. Az esetek többségében azonban a szeretteink nem tudnak elköszöni tőlünk, így az utolsó emlék az, amiből sokszor táplálkozik a lelkünk.

Timi is biztosan élesen emlékszik arra, milyen volt, amikor utoljára beszélt a férjével. Egyikőjük sem tudhatta, hogy az az utolsó alkalom, és noha évek teltek el azóta, Timiben éles maradt a fájdalom.

Nemrég arról számoltunk be, hogy nevet váltott az Instagramon, melynek hivatalos okai nem ismertek. Egyesek esküvőt emlegetnek, de ami biztos, Timi ezen a napon sem feledkezett meg Andyről, virágot is vitt neki. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg, míg a magyarországi sírhelyet Timi testvére és férje látogatták meg.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.