Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Vajna Timi megmutatta a karácsonyi szettjét (fotók)

Szép lassan Vajna Timi is elköszön a 2023-as esztendőtől, ami felemás lehetett számára, és bízik benne, hogy 2024 elhozza azt, amire igazán vágyik.

...svg content...Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi népszerűsége töretlen, őrületesen sok követővel rendelkezik a közösségi médiában. Csak az Instagramon már 2,4 millió felett követik, és természetesen külföldiek is vannak a követőik között, akik alig várják, hogy posztoljon. Timi, aki a Wonder Woman című filmben is szerepelt amazonként, igazán egy dolgot szeretne, édesanya lenni.

Nagyon küzd azért, hogy mindez összejöjjön, ám nem egy tragédia érte. Elárulta, hány babát vesztett el, és ilyenkor az ember hajlamos mélypontra kerülni lelkileg, mentálisan és testileg is, ami teljesen érthető. Sokak nagyon hamar, már hetek alatt teherbe esnek, míg mások éveken át próbálkoznak mindennel, sikertelenül. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Timit megedzette már az élet, így a kitartása állandó, ugyanakkor az ő esetében is meg lehet érteni, amikor elfárad. A kitartás azonban a végén elhozhatja azt, amire igazán vagyunk, és sokan drukkolnak Timinek. Nagy utat járt be, nem kevés veszteség érte 2023-ban, de talán 2024 majd más lesz, egyszerűen csak hinni kell benne.

Vajn Timi nagyon ritkán ad interjút, akárcsak nyilatkozatot. Általában a közösségi médián keresztül üzeni meg, mi történt vele, de ott sem túl gyakran beszél magáról, amiatt is, hogy ne bántsák. Egyesek igencsak kárörvendőek vele szemben, ugyanakkor sok támogatást is kap, és ez az, amire figyelni kell, mert a többi nem fontos.

A karácsony többek között emiatt a reményt is jelenti számára a jövő iránt. Egy olyan utat követ, ami elhozza a békét, az igazi áldást, és azt a világot, mely ideálisabb. Mint mindig, Timi most is elegánsan öltözött fel, abszolúte modellalkat, a magassága is megvan ahhoz, hogy akár címlapokon szerepeljen a divat világában.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.