Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Ahogyan még nem láthattuk Vajna Timit, de ez is jól áll neki (fotók)

Akár így is nézhetett volna ki a 90-es években Vajna Timi, akit a többség egy szép és rendkívül csinos nőnek tart.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi egy ideje nem Magyarországon éli az életét, de időről időre hazalátogat. Ezeket az eseményeket nem jelenti be, talán már csak a média miatt sem, mert abban az esetben valószínűleg már a reptértől követnék.

Azzal, hogy Timi az Egyesült Államokat választotta lakhelyéül, sok mindentől megvédte magát. Így a magyar média csak ritkábban foglalkozik vele, és nem kell attól tartania, hogy folyamosan követik. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Ez már igencsak nagy kincs, bár az USA-ban is készülnek róla felvételek. Nem beszélve arról, hogy nagyokat ugrott előre az Instagram oldala, már több mint 2,4 millióan követik, és ez igencsak erős.

Magyarországon csak két ember tud versenyezni ezzel. Szoboszlai Dominik, a Liverpool sztárja rövidesen 2 millió követőt számol, addig Palvin Barbi, a világhírű magyar modell abszolúte csúcstartó 20,5 millióval-

Timi igyekszik boldogan éli az életét, és most megmutatta nekünk, hogyan nézhetett volna ki a 90-es években egy kicsivel felnőttesebb arccal. Az app segítségével ezt is megnézhetjük, és mint mindig, Timi most is nagyon csinos.