18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

Fotó: Unsplash/name_ gravity
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

10 évvel szörnyű tette után most vádat emeltek egy férfi ellen, aki megtámadott és megerőszakolt egy 17 éves lányt Budapesten.

Az ugyeszseg.hu beszámolója szerint a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 40 éves férfival szemben, aki még 2013-ban, Budapest II. kerületében megtámadott és megerőszakolt egy hazafelé sétáló 17 éves lányt.

A vádirat szerint a vádlott 2013. július 29-én éjjel a II. kerületben figyelt fel a buszról leszálló, hazafelé tartó 17 éves lányra, akit követni kezdett. Amikor a férfi utolérte a fiatal lányt, mellé lépett, egy hirtelen mozdulattal kitépte a kezéből a telefonját, majd rátámadt.

Lefogta a lány karjait és befogta a száját, majd a vállára emelte és akarata ellenére egy közeli bokros területre vitte. A sértett próbált védekezni, ütlegelte a vádlott hátát és segítségért kiabált.

A bokros területen a vádlott a sértettet a földre kényszerítette, az orrát és száját is befogta, ezért a megfélemlített, levegő után kapkodó lány egy kis idő múlva felhagyott az ellenállással. A vádlott a kiskorú sértettet ezután megerőszakolta, majd kivette a sértett táskájából annak lakcímkártyáját, azon megnézte, hogy hol lakik, majd annyit mondott neki, hogy ne jelentse fel.

A sértett ezt követően, egy alkalmas helyzetben ott hagyta a vádlottat és haza sietett, ahol az édesanyja értesítette a rendőrséget. A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a 40 éves férfit tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.