Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Tóth Gabi szerint, akik nagyon nem szeretik őt, követni fogják a médiában

Tóth Gabi szerint hiába jött létre egy blokkolóprogram, amely segítségével ki lehet kerülni a vele kapcsolatos híreket, sokan így is követni fogják.

Fotó: Facebook/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi körül erőteljesen zajlik az élet, már csak a válása és az új kapcsolata miatt is. Nagyon jól mutatnak együtt Papp Máté Bencével, akivel együtt él az énekesnő, és ugyan nem tudják, meddig lehetnek együtt, igyekeznek minden pillanatot boldogan megélni. Krausz Gábor is boldog, Gabi volt férje időközben ismét tetoválószalonban járt, de egyelőre nem az ex-feleségét ábrázoló mű miatt.

Gábor Mikes Annával jött össze, együtt nyerték meg a Dancing with the Starst, de az igazán nagy nyeremény a szerelmük volt. Nagyon jól érzik magukat együtt, és sokan drukkolnak nekik, míg Gabit továbbra is sok támadás éri. Most épp egy olyan blokkolóprogramot hoztak létre, mely segítségével kikerülhetőek a vele kapcsolatos hírek. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Gabi először kicsit furcsállotta a dolgot, nem tudta hova tenni, de rájött, hogy ez valójában jó hír számára. Bár abban is biztos, hogy azok, akik igazán nem szeretik őt, és gyűlölettel a szemeikben kommentálgatnak, ugyanúgy követni fogják. Egyesek mintha élveznék ezt, sajnálatos módon ilyen világot élünk.

„Én azt gondolom, hogy azok az emberek, akik nagyon erősen kommentelnek nekem, azok nem fognak egy ilyen alkalmazást használni. Hogy ilyen mazochisták néha kicsit az emberek. Szóval, akik nagyon nem szeretnek, azok már csak azért is rákattintanak.” – mondta Gabi a TV2-nek adott videós interjújában a hét elején.

Gabi egy valóság-show-t hozott fel példának, ami egykor a legnézettebb műsor volt. „Ez olyan, mint amikor volt egy ilyen nagyon híres valóság-show, amit állítólag senki nem nézett, mégis a legnézettebb műsor volt az országban. Tehát mindenkit irritált, mindenki kivolt tőle, de mégis a legtöbben nézték.” – mondta nevetve Gabi.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.