Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Ez lehet a sorsa Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának

Krausz Gábor újabb tetoválásokat tervez a testén, és természetesen a Tóth Gabit ábrázoló tetoválás is szóba került.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor nagyon jól jött ki a válásából, hiszen megismerte Mikes Annát, akivel megnyerte a Dancing with the Starst. Mintha az égiek ezt akarták volna, Gábor rendkívül szerencsés, hogy ez az egész folyamat ilyen gyorsan lezajlott, és már a 2024-es év kezdete előtt elváltak. Anna is csak úgy ragyog, nagyon jó hatással van rá Gábor, az új párja.

Tóth Gabiék sem panaszkodnak, Papp Máté Bence hasonlóan jó hatással van a szerelmére, mint Gábor Annára. Az énekesnő ugyancsak kiváló formában van, és már most elérte az erős nyári formát, noha hónapok vannak hátra a szezon kezdetéig. Nincs igazán miért aggódnia, és a szerelem által csak még vonzóbbá vált. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Talán a kedélyek is nyugodtabbak a közösségi médiában, bár Gabi tudja jól, hogy a megosztó karaktere és a mások általi uszítások miatt időről időre igencsak nagy lavina zúdul rá. Ezzel nem tud igazán mit kezdeni, hozzászokott ahhoz, hogy megvárja a vihar elmúlását, mert többek között ebben is van tapasztalata.

Gábort közben ismét egy tetoválószalonban láthattuk, és sokan arra gondoltak, megkezdődhetett a Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának átalakítása. A Blikk megkereste Indiánt, a tetoválóművészt, aki elárulta, egy új terven dolgoznak, de arról egyelőre nem beszélhet. Ami pedig a Gabit ábrázoló tetoválást illeti, azt mondta, ajánlott Gábornak néhány tetoválót, akik kifejezetten takarással foglalkoznak.

Egy neve elhallgatását kérő ismerő pedig azt árulta el, hogy Gábor nem szedeti le lézerrel a tetoválását, mert szerinte az csúnya lenne, helyette inkább új motívumot tervez rá, bár még mindig gondolkozik a jó megoldáson. Valószínűleg idővel a végeredményt is látni fogjuk, amire nagyon sokan kíváncsiak, talán Gabi rajongói is.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.