Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Tóth Gabi szerint a róla szóló híreket blokkoló program nem feltétlen az ő személyének szól

Nem támadásként veszi a Tóth Gabi-blokkoló program létrejöttjét, és inkább örül neki, amiről először Majkától hallott.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon boldog az új párjával, Papp Máté Bencével, csak úgy ragyognak egymás mellett. Élete egyik legjobb döntése volt, hogy véget vetett a házasságának, mert most újra boldog, akárcsak Krausz Gábor, aki Mikes Annával jött össze. Hamarosan a Tóth Gabit ábrázolót tetoválása átalakításra kerülhet a chefnek, míg a volt felesége most arról beszélt, mit csinál azokkal a tartalmakkal, amik nem érdeklik.

Gabi megjegyezte, azokat az embereket, hírességeket, celebeket nem követi a közösségi médiában, akiket nem szeretne látni. Ha pedig mégis találkozik egy ilyen tartalommal, egyszerűen tovább görget. Ennek kapcsán arról is beszélt, mi a véleménye arról a találmányról, amit miatta fejlesztettek ki, ugyanis, aki ezt használja, nemigazán találkozhat olyan tartalmakkal, melyek az énekesnőről szólnak. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A TV2-nek azt mondta, inkább örül ennek, mert így talán kevesebb olyan cikk jelenik meg róla, amiket ő sem szeretett volna, hogy megjelenjenek. Mondhatni egy Tóth Gabi-blokkoló programról van szó, aminek segítségével az embereknek nem kell többet a róla szóló híreket olvasnia. Az énekesnő elárulta, Majka küldte el neki az erről szóló cikket, és először vegyes érzései voltak, mert nem tudta hova tenni a dolgot.

Majd jobban belegondolt, és úgy érzi, ez egy szuper találmány. „Nem feltétlen az én személyemnek szól ez, hanem annyira sok felesleges cikk, meg kattintásvadász, mindenféle bugyuta kitalációk jelentek meg rólam, hogy az embereknek ez sok. Megértem, hogy sok, nekem is sok lenne.”

Gabi hangsúlyozza, a róla szóló cikkeket nem ő generálja, és emiatt is jó találmánynak gondolja a blokkoló programot. „Remélem, hogy innentől kezdve olyan tartalmakat fogyaszthatnak az interneten, ami érdekli őket. Ez tök jó, hogy az embereket nem érdeklik az ilyen cikkek velem kapcsolatban. Akik pedig velem vannak, azok úgyis megtalálnak a közösségi oldalakon, vagy veletek egy jó kis anyagban.”

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.