Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Toni Kroos is a Real Madridból vonulhat vissza – 2024-ig hosszabbítottak vele

Helsinki, 2022. augusztus 10. Toni Kroos, a Real Madrid (j) és Kamada Daicsi, az Eintracht Frankfurt játékosa a labdarúgó Európai Szuperkupa Real Madrid-Eintracht Frankfurt mérkõzésén a helsinki Olimpiai Stadionban 2022. augusztus 10-én. MTI/EPA/COMPIC/Petteri Paalasmaa
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Még Florentino Pérez szerint is Kroos volt a csapat eddigi legjobb igazolása az évszázadban. Tény, a német középpályás nélkül a Real Madrid nem lett volna ennyire ütős az elmúlt években.

Ha van olyan játékos, akire a Real Madrid belső köreiben a legtöbben mondanák azt, hogy kitűnő igazolás volt, az minden bizonnyal Toni Kroos lenne, aki még 2014 nyarán került a királyi gárdához.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

Akkor 25 millió eurót fizettek érte a Bayern Münchennek, azóta pedig négy Bajnokok Ligája, három bajnoki, valamint három kupagyőzelmet ünnepelhetett a Real Madriddal, és tevékeny részese volt a csapat aranykorának.

A most 32 éves Kroos azt már korábban elárulta, hogy kitölti a Real Madridnál 2023-ban lejáró szerződését, azonban a közelmúltban egyre többször felmerült a hosszabbítás lehetősége is – írta a Fichajes.

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid most egy évvel, 2024. június 30-ig hosszabbított vele, és minden jel arra utal, hogy a német középpályás elégedett a kontraktussal. Ez egyben azt is jelentheti, hogy Kroos a Real Madridból vonulhat vissza – hasonlóan Luka Modrichoz.

Toni Kroos Luka Modric mellett a Real Madrid középpályájának egyik nagy vezéregyénisége, a német játékos összesen 373 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 25 gólt szerzett és 85 gólpasszt adott.