Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Negyedik éve zajlik a titokzatos Xbox-exkluzív játék fejlesztése

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. november 10. - 16:17

Habár 2020 júniusában a Microsoft egy rövid előzetes keretében bejelentette a Fable 4 érkezését, a munkálatokkal továbbra sem haladtak előrébb.

A legendás Fable-sorozat következő epizódjáról nem sokat tudhattunk meg azt követően, hogy a redmondi techóriás gaming részlege tavaly nyáron a Series X konzol nagyszabású show-ja során felkonferálta a játék érkezését.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A Fable 4-et ugyanaz a Playground Games fejleszti, akik a Forza Horizon-szériához tartozó autós arcade game-eket tették le az asztalra, így joggal feltételezhetjük, hogy jó kezekbe került a sorozat, habár vannak rajongók, akik kételkednek a sikerben.

Tom Gaulton, a stúdió vezető mérnöke az egyik konferencián elkotyogta, hogy kollégáival együtt már negyedik esztendeje dolgoznak a Fable 4-en, azt viszont nem részletezte, hogy a munkák mely fázisában tartanak jelenleg – szúrta ki a GameRant magazin.

Szakértők azt sem tartják kizártnak, hogy az Xbox soron következő online bemutatóján szó eshet a régóta várt játékról is, amit azért nem adhattak ki idén, mert ősszel a Forza Horizon 5 nyílt világú arcade autós kalandot dobták piacra, ami prioritást élvezett az exkluzív cím felett.

Hogy pontosan mi lesz a Fable 4 sorsa, nehéz megmondani, ám ha figyelemmel követjük a Microsoft bejelentéseit és konferenciáit, egészen biztosan fény derülhet majd a részletekre – kérdés csupán az, mikor.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.