18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Agyonverte diákját, majd azt hazudta a családnak, hogy a gyerek “halottnak tetteti magát”

Fotó: Unsplash/amol sonar
not image

Borbély Fanni

2021. október 21. - 20:58

Miután a fiú apja beért az iskolába, a diákok elmondták neki, hogy a tanár kegyetlenül megverte a fiút, ütötte és rugdosta. A fiú holttestét a boncolás után átadták a családjának.

Letartóztattak egy magániskolai tanárt, aki állítólag halálra vert egy 13 éves tanulót, mert nem készítette el a házi feladatát. Az eset szerdán történt Salasar faluban, az indiai Rádzsasztán állam Churu régiójában. A fiú, Ganesh egy magániskola 7. osztályos tanulója volt.

A médiajelentések szerint a tanár, Manoj felhívta a diák édesapját, Omprakash-t, és tájékoztatta, hogy fia eszméletét vesztette. A tanár azt is elmondta Omprakashnak, hogy a fiát azért verték meg, mert nem csinálta meg a házi feladatát.

Az apa megkérdezte a tanárt, hogy megölte-e a fiát, erre Manoj állítólag azt válaszolta, hogy a fiú valóban “halottnak tettette magát”. A helyi rendőrség szerint Omprakash azt mondta az apának, hogy a fia körülbelül négy-öt alkalommal panaszkodott arra, hogy a tanára “ok nélkül veri őt”.

A fiút egy közeli kórházba szállították, ahol az orvosok halottnak nyilvánították, a rendőrség pedig azonnal letartóztatta a tanárt, miután az apa feljelentést tett ellene számolt be a Sputnik News.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.