Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

22 ezer lőszert halmozott fel otthonában a kilenc munkatársát meggyilkoló férfi

Fotó:Flickr/RW PhotoBug
not image

Borbély Fanni

2021. május 29. - 23:27

A hatóságok szerint a fegyverek, amelyekkel Samuel James Cassidy megölte kilenc munkatársát egy kaliforniai vasúti pályaudvaron, legálisnak tűnnek.

A fegyveres, aki kilenc munkatársával végzett egy vasúti pályaudvaron a kaliforniai San Joséban, fegyvereket és lőszert halmozott fel otthonában, köztük 12 pisztolyt és 22 ezer lőszert – közölték pénteken a hatóságok.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

A Santa Clara megyei seriff hivatala sajtóközleménye alapján a nyomozók Samuel James Cassidy otthonában találták meg a fegyverraktárt. Emellett több kanna benzint és feltételezett Molotov-koktélokat is találtak, a hatóságok szerint pedig Cassidy a támadással egy időben időzítő segítségével vagy lassan égő tárggyal gyújtotta fel a házát.

A hatóságok szerint a fegyverek, amelyekkel tüzet nyitott a munkatársaira, legálisnak tűnnek, azt azonban nem közölték, hogyan jutott hozzájuk. A nyomozók még mindig azt próbálják kideríteni, hogy mi lehetett pontosan Cassidy indítéka, aki a jelek szerint évek óta haragudott a munkahelyére.

Cassidynek a jelentések szerint a támadás napján fegyelmi meghallgatáson kellett volna részt vennie. Az NBC Bay Area csütörtök este arról számolt be, hogy a tervezett fegyelmi meghallgatása azt követően történt, hogy a munkáltatója vizsgálatot indított ellene, mert rasszista megjegyzéseket tett munkatársainak – írja a Guardian.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.