Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,89 Ft
Euró
388,36 Ft
Font
456,45 Ft
Bitcoin
67,663 $

Találkozott Xavi a Barcelona vezetőségével, de nem gondolta meg magát

A Barcelona vezetősége az utolsó pillanatokig kitart, és igyekszik meggyőzni Xavit arról, hogy gondolja meg magát.

...svg content...Fotó: EPA/Toni Albir
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona jelenleg edző nélkül várja az új szezont, mert Xavi úgy döntött, a szezon végén távozik, annyira elege lett. Azt mondta, akkor sem gondolja meg magát, ha megnyernék a Bajnokok Ligáját. A BL-t már biztosan nem nyerhetik meg, mert ha drámai módon is, végül búcsúztak a PSG ellen.

Xavi nagyon dühös volt Kovács István játékvezetőre, és ez sem volt túl jó hatással arra, hogy esetlegesen meggondoltja magát. A katalánok elnöke, Laporta azt mondta, amíg Xavi nem sétál ki az ajtón, nem tárgyalnak más edzőkkel, mert nagyon szeretnék folytatni a közös munkát, viszont úgy fest, a tréner hajthatatlan. Soron kívül A nemzetközi mezőnybe is aranyéremmel tért vissza Milák Kristóf

Fabrizio Romano arról számolt be, hogy továbbra sem született megállapodás arról, hogy Xavi a következő szezonban is marad. Laporta megpróbálta a klubbál tartani Xavit, meggyőzni arról, hogy gondolja meg magát, de ez egyelőre nem tűnik egy túlságosan könnyű feladatnak.

Romano azt írja, hamarosan megszületik a végleges döntést, viszont a Barcelona már elkezdett nézelődni a menedzserpiacon, felkészülvén arra a helyzetre, hogy Xavi valóban távozik, és edzőt kell váltaniuk az új idény előtt, ami nem lenne ideális, miközben Tuchel már a Manchester Uniteddel egyeztet, de nem kizárt, hogy bejelentkeznek nála a katalánok is.

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.