Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Szoboszlai is megszólalt Klopp bejelentése kapcsán: „mindenki sokkban volt”

Érte is szeretnének minél több címet elhódítani idén.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Liverpool jelenleg vezeti az angol bajnokságot, és versenyben van a Ligakupában, az FA-kupában, valamint az Európa-ligában is. A következő hetek azonban – csakúgy, mint a decemberi-januári időszak – rendkívül sűrűnek ígérkeznek, ennek ellenére a motivációval biztosan nem lesz probléma a Vörösöknél.

Tegnap este szemlátomást extra energiák szabadultak fel a Liverpoolból, a csapat ellenállhatatlanul játszott, melynek ezúttal a Chelsea látta a kárát. A mérkőzést követően a gólszerző Szoboszlai Dominiknál arra is rákérdeztek, hogy Jürgen Klopp bejelentésének lehetett-e köze a szerdai teljesítményhez.

„Próbáltunk nem erre koncentrálni, de természetesen mindenki sokkban volt, nem számítottunk rá” – vélekedett Szoboszlai edzőjük bejelentéséről, hozzátéve, hogy a Liverpoolnál töltött utolsó évében érte is szeretnének annyi trófeát elhódítani, amennyire csak lehetőségük lesz.

Habár a Chelsea elleni mérkőzés meglehetősen simának tűnt, a magyar játékos a lefújás után már az Arsenal elleni, vasárnap esedékes találkozóra készül: „A Chelsea jó csapat, nagyon jó játékosokkal, de a pályán mutatottak alapján ma este valószínűleg mi akartuk jobban a győzelmet. De ez most már a múlt, előre kell néznünk, hiszen legközelebb az Arsenal következik.”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.