Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Mindenki Szoboszlai Dominik új tetoválására kíváncsi

Szélsebesen terjed a közösségi médiában az új tetoválásról készült fotósorozat.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, vasárnap arról szóltak a hírek, hogy sokáig bizonytalan volt, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya elutazott-e Londonba, az Arsenal–Liverpool Premier League-rangadóra. Miután pedig sorra érkeztek a beszámolók és azok cáfolatai Szoboszlai jelenlétéről, végül Klopp öntött tiszta vizet a pohárba, s alig egy órával a kezdés előtt elárulta, a magyar játékos lesérült.

Az edző a szurkolók legnagyobb bánatára megosztotta, Szoboszlai ismét combizomhúzódással küzd, ami miatt egy hónapot már ki kellett hagynia. Aztán a mérkőzés végeredménye sem volt túlzottan fényes, hiszen a Liverpool 3-1-re kikapott legutóbbi meccsén. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Hétfőn azonban ismét Szoboszlai Dominikról szóltak a hírek, noha nem a sérülése volt középpontban: kiderült ugyanis, hogy a magyar játékos egy új tetoválást készíttetett magának a mellkasára, az alkotás pedig Törőcsik Dániel tetoválóművész keze munkája.
A művész maga osztotta meg Instagram-oldalán az alkotásáról készült fotósorozatot, a képek mellé pedig azt írta:

„Nagyon köszi a bizalmat, mozgalmas napok voltak! Erőltetett menet volt, de le a kalappal előtted! Kemény vagy, Tesó! Folyt. köv.”

Szoboszlai Dominik a fotók tanúsága szerint egy mezzel lepte meg a tetoválóművészt, amit a képek alapján meg is érdemel, hiszen egy különleges és kicsinek nem éppen mondható tetoválást alkotott:

A Meta masszív tartalomkontrollal veszi fel a harcot a félretájékoztatással

Mivel vészesen közelednek az európai parlamenti választások, a Facebook anyavállalata komoly erőfeszítéseket tesz a félretájékoztatás elleni küzdelemre.