Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
60,737 $

Klopp elárulta, Szoboszlai Dominik megint megsérült a Liverpoolnál

Szoboszlai Dominik sérülés miatt nem léphet pályára az Arsenal ellen, ami nem várt helyzetet teremtett az orvosi stáb előtt, hiszen úgy tűnt, minden rendben van.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai egy ideig nem volt elérhető a Liverpool számára egy sérülés miatt. Meccseket hagyott ki, majd nemrég visszatért, és rögtön gólpasszt adott a Norwich elleni kupameccsen. A Chelsea ellen már kezdő volt, és góllal hálálta meg a bizalmat, készülvén a londoni csúcsrangadóra, aminek az Arsenal a házigazdája.

Mielőtt a Manchester United hozta volna a 3 pontját vasárnap a West Ham United ellen, a Liverpool bejelentette, Szoboszlai még csak a kispadon sem lesz ott. Nem utazott el a csapattal Londonba, mert megint megsérült, és további vizsgálatok várnak rá. Klopp, a Liverpool edzője a Sky Sportsnak azt mondta, Dominik ugyanazt a területet érezte, vagy nagyjából hasonló helyen, mint ahol korábban megsérült.

Hozzátette, nem vállalhatnak semmilyen kockázatot, és megvárják a további vizsgálatok eredményét, de az egyértelmű, hogy Szoboszlai nem vehet részt a mai meccsen. Ennél többet nem tudott mondani Klopp sem, az orvosi vizsgálatok után már mindenki okosabb lesz, és tudhatjuk, mi állhat ennek a sérülésnek a hátterében.