Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Szoboszlai profin reagálta le, ahogy az arcába üvöltöttek és nevettek a kiesés után (videó)

Szoboszlai Dominik nagyon profin reagálta le a helyzetet, higgadt maradt, így a Manchester United szurkolója hiába provokálta őt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominikkal, a Liverpool játékosával szemben szabálytalankodik Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa (b) az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa negyeddöntőjében játszott Manchester United-Liverpool mérkőzésen a manchesteri Old Trafford Stadionban 2024. március 17-én. MTI/AP/Dave Thompson
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik a váratnak megfelelően kezdőként lépett pályára az Old Traffordon a Liverpool színeiben vasárnap az FA-kupa negyeddöntőjében, ami végül minden idők egyik legélvezetesebb összecsapását hozta a két csapat között. Nincs nagyobb angol derbi annál, mint amikor a Liverpool és a Manchester United egymásnak feszül.

Sir Alex Ferguson távozása óta azonban egyértelműen a Liverpool a jobb csapat, és még csak a cím közelében sem volt az United. Nem egy edzőt rúgtak már ki emiatt, és könnyen lehet, hogy Ten Hag is idő előtt lesz kénytelen távozni. Abszolúte reális erre az esély, még akkor is, ha most legyőzték a Liverpoolt.

Az FA-kupa maradt az utolsó mentsváruk, és miután az elődöntőben egy alacsonyabb osztályú gárdával találkoznak, szinte biztosan ott lesznek a döntőben. Inkább azért izgulhatnak, hogy a Chelsea valahogyan legyőzze a Manchester Cityt a másik elődöntőben, amire messze kevesebb az esély.

Őrületes meccs volt, amit a Liverpool és az United vívott meg egymással. Ez a korai, a kései és a gyors gólok napja volt, méghozzá top-színvonalon, köszönhetően annak is, hogy Manchester United váratlanul fel tudta venni a versenyt Klopp csapata ellen, amire előzetesen nem sok esélyt adtak a szakértők.

Végül egy 120. percben lőtt gól döntötte el, hogy az United lesz ott az elődöntőben, és nem a Liverpool. Egyes szurkolók túlzásba vitték a kárörvendést, már csak amiatt is, mert a Liverpool messze sikeresebb volt az elmúlt 10 évben, mint a legendás ellenfél. A Mandiner szintén beszámolt az esetről, ahogyan az egyik szurkoló igyekezett Szoboszlai Dominik arcába is üvölteni, aki profin és higgadtan reagálta le a helyzetet.

@11starceo Look at the faces of the liverpool players after defeat 😂😂😂😂#fyp #manchesterunited #liverpool ♬ original sound – boss

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.