Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Kidobóst játszottak Szoboszlaiék, volt pár kemény csattanás (videó)

Remek hangulatban készül a magyar válogatott a Koszovó elleni mérkőzésre, amit kedden rendeznek meg Budapesten a Puskás Arénában.

Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és Schafer András a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a másnapi, Törökország elleni felkészülési mérkőzés előtt a telki edzőközpontban 2024. március 21-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott legutóbb Törökország ellen lépett pályára egy felkészülési mérkőzés keretén belül. Végül Szoboszlai Dominik büntetője döntött, aki nagyon határozottan értékesítette a lehetőséget, pontosabban mondva váltotta azt gólra. Ugyan Schäfer is betalált, azt a gólt les miatt elvették, majd Szoboszlai megjegyezte, ha nem gyúrta volna ki magát ennyire a csapattársa, talán a válla nem lóg be a leshelyzetnél.

Marco Rossi nem volt teljesen elégedett a teljesítménnyel, és az első félidőben valóban tudása alatt játszott a csapat. Ez azonban érthető, mert hónapok teltek el a legutóbbi és az azelőtti mérkőzés között. Koszovó ellen már biztosan olajozottan fognak menni a dolgok, akikkel szintén a Puskás Arénában csapnak össze kedd este. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A válogatott meccsen többek között Orbán Viktor miniszterelnök szintén jelen volt, ahogyan Curtis is. A híres rapper személyesen találkozott a kormányfővel, és ha már ott voltak, beszélgettek egy kicsit az Újpestről, miután régen az újpestieknek szurkolt Orbán Viktor. Azóta ez változott, a Puskás Akadémia az első csapata a válogatott után.

Jó hangulatban vannak a srácok, akik között már Dárdai Márton is ott lehet. Az edzéseken nemcsak a komolyságé a főszerep, ebből láthatunk alább egy jelenetet, ahogyan kidobóst játszanak Szoboszlaiék. Senki sem úszta meg anélkül a kört, hogy ne kapott volna legalább egy „pofont”, és páran közben akrobatikus mozdulatokkal menekültek.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.