Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Szoboszlai szerint talán Schäfer túlságosan kigyúrta magát, így belógott a válla a lesnél

Szoboszlai Dominik viccesen megjegyezte, ha a csapattársa a rehabilitációja alatt nem gyúrja ki magát ennyire, akkor a válla talán nem lóg be a lesnél a törökök ellen.

Fotó: Szoboszlai Dominik (k) a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Összességében nem panaszkodhattunk péntek este a Puskás Arénában, már csak amiatt sem, mert egy ideje nem játszott a csapat együtt. Teljesen normális, ha nem 100%-os formával tér vissza a válogatott, akik egy igen erős kezdővel álltak ki a törökök ellen, akiket nemcsak a védelem, hanem Gulácsi is megakadályozott a gólörömben.

Másfél év után tért vissza a magyar kapus, aki kapcsán Rossi megjegyezte, nem a Tiszakécske kapusa, így nincs ok meglepődni azon, hogy parádés védéseket mutatott be, akárcsak korábban helyettese, a Ferencváros játékosa, Dibusz. A mindent eldöntő találatot Szoboszlai Dominik szerezte büntetőből, ami egy igen magabiztos lövés volt a részéről.

„Az első perctől kezdve agresszív futballt akartunk játszani. A 48. percben egy szabálytalanság után büntetőből meg is szereztük a vezetést, de voltak pillanatok, amikor nem működött megfelelően a játék. Egységesek tudtunk maradni, csapatként nyertünk ma.” – idézte az MLSZ Szoboszlai a mérkőzést követően.

A sportal.hu is videót készített Szoboszlai nyilatkozatáról, aki azt mondta, talán túlságosan is mélyen játszott, ami megbeszélt, és kicsit tudatos is volt. Megjegyezte, szerinte játszottak már jobban is, és igazán abban látta a problémát, hogy egyes helyzetekben túlságosan kapkodtak. „Erre kell majd odafigyelnünk, de a legfontosabb a végeredmény.”

Ami pedig a védekezést illeti, azzal sincs gondja, semmiképpen nem akarja kivenni magát a munka ezen részéből. Viccesen megjegyezte Schäfer elvett góljáról, hogy ha a rehabilitációja alatt nem kondizott volna olyan sokat, akkor talán a válla nem lóg be a lesnél, ami hallatán többen felnevettek.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.