Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Rossi a győzelem után: Gulácsi Péter nem a Tiszakécske kapusa

Marco Rossi frappánsan fogalmazott, és nem lepte meg Gulácsi Péter teljesítménye a török válogatott ellen, hiszen nem a Tiszakécske játékosa, hanem a Bundesliga egyik élcsapátánál véd.

Fotó: A magyar kezdőcsapat a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2024. március 22-én. Elöl Balogh Botond, Schäfer András, Nagy Ádám, Sallai Roland és Kerkez Milos, hátul Varga Barnabás, Szalai Attila, Loic Négo, Lang Ádám, Gulácsi Péter kapus és Szoboszlai Dominik (b-j). MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gulácsi Péter egy nagyon súlyos sérülésből tért vissza, még a karrierje is veszélybe kerülhetett volna. A kiváló és klasszis kapust azonban más fából faragták, és ha sok időbe is telt, visszatért. Rögtön jó teljesítményt nyújtott Lipcsében, hiába a kihagyás, ami megint csak az ő tehetségét bizonyítja.

A magyar válogatottba több mint 1 év után játszhatott újra, távollétében Dibusz helyettesítette, akivel egyenes ágon jutott ki a csapat az Európa-bajnokságra. Ugyanakkor lehetséges, az Eb-n már Gulácsi fog védeni, a végleges döntés nem született meg erről Rossi részéről, aki két rendkívül erős kapussal vághat neki a kontinenstornának. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Törökország ellen Szoboszlai Dominik büntetője döntött, miközben Dárdai Márton bemutatkozhatott a magyar válogatottban. Ami Gulácsi parádés védéseit illeti, Rossi azt mondta, elvégre a magyar kapus nem a Tiszakécske játékosa, hanem a Lipcséé. Hozzátette, nemcsak Gulácsi, hanem Dibusz képességei szintén elvitathatatlanok.

Gulácsi úgy érzi, kiegyenlített volt a mérkőzés és mindenképpen győzelemmel szerették volna kezdeni az évet, ami sikerült is. „Kiegyenlített mérkőzést játszottunk, szerettük volna győzelemmel kezdeni az évet, örülök, hogy ez sikerült. Sokat küzdöttem azért, hogy ismét a válogatottban védhessek, különleges érzés volt újra pályára lépni.” – idézte az MLSZ Gulácsi Pétert.

Legközelebb kedden láthatjuk akcióban a magyar válogatottat, ezúttal Koszovó ellen. A helyszín változatlan, a Puskás Arénában nézhetjük meg a csapatot, és jó esély nyílhat arra, hogy ezen a mérkőzésen is tele legyenek a lelátók, mert megérdemlik a fiúk, akik kiváló teljesítménnyel jutottak ki az Európa-bajnokságra.