Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Gulácsi Péter másfél év után tér vissza a válogatottba

Úgy véli, sokkal jobb helyzetben van, mint néhány hónappal ezelőtt.

Augsburg, 2024. február 12. Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. február 10-i Augsburg-RB Leipzig mérkõzése után Augsburgban. MTI/EPA/Szilágyi Anna
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint azt a Törökország elleni felkészülési mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Marco Rossi is megerősítette, Gulácsi Péter visszatér a válogatottba. Azt még nem tudni, hogy erre holnap, vagy majd kedden, Koszovó ellen kerül sor, mindenesetre a magyar kapus optimista nyilatkozatot adott.

„Két hónapja teljesen máshogy nézett ki a helyzetem, így nehéz arról beszélni, mi lesz két hónap múlva. Az első nagy mérföldkő az volt, hogy Lipcsében ismét csapatba kerültem és sikeresek vagyunk. Másfél éve nem védtem a válogatottban, nekem ez óriási dolog, ami pedig rajtam kívülálló, azt nem tudom befolyásolni” – válaszolt az MTI kérdésére Gulácsi. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Az őszi összetartásokra megelőlegezett bizalom volt a meghívásom. Most kiérdemeltem, így más lélektannal érkeztem” – fogalmazott a 33 éves kapus, aki térdszalagszakadása és az azt követő komplikációk miatt csaknem másfél évet hagyott ki, és sokáig úgy tűnt, hogy a lipcsei folytatás is kérdéses lehet.

„Sokat adott, hogy két hónapot itthon lehettem a rehabilitáció során, amire 17 éves korom óta nem volt lehetőségem. Most tele vagyok energiával, azaz fizikálisan és mentálisan készen állok” – tette hozzá az 51-szeres válogatott kapus.

Gulácsi az Európa-bajnokság csoportköréről is beszélt, ahol Magyarország az A-jelű kvartettbe került: „A németek agresszív, a svájciak modern futballt játszanak, a skót csapat pedig rendkívül fizikális. Fontos a mostani két meccs, hogy jól felkészüljünk” – mondta.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.