Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Szoboszlai Dominik: nem nagyon volt mit megfontolni a Liverpool ajánlatán

A magyar válogatott csapatkapitánya szerint nem mindig adódik ilyen lehetőség egy focista életében.

Budapest, 2023. július 4. Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtõl a Liverpool FC-hez igazolt. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik az Instyle Mennek adott interjújában a nyári átigazolásának körülményeiről is beszélt, kiemelve, hogy az angliai sztárcsapat ajánlata egy évvel hamarabb futott be, mint ahogy menedzserével a lipcsei búcsút tervezték.

„Ha bármelyik játékosnak jönne egy liverpooli ajánlat az életében, akkor gondolkodás nélkül igent mondana, még akkor is, ha le kell mondania egy év BL-szereplésről. Én úgy döntöttem, hogy ezt felvállalom” – nyilatkozta a lapnak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Szoboszlai szerint valószínűleg akkor is igent mondott volna, ha ennél is hamarabb jön a lehetőség, hiszen a Liverpool ajánlata annyira csábító volt, hogy nem nagyon volt mit megfontolni azon.

„Úgy vagyok vele, hogy nem mindig adódik ilyen lehetőség egy focista életében. Először Salzburgba mentem, felépítettem magam. Aztán tudtam volna menni sztárcsapatokba is, de helyette inkább Lipcsébe igazoltam, ahol még jobban felépítettem magam” – tette hozzá a magyar játékos.

Habár Szoboszlai Dominik még csupán néhány hónapja tagja a Liverpool keretének, 15 mérkőzésen már 1100 percnél is többet kapott Jürgen Klopptól. Ezt persze nem adják ingyen, egy korábbi interjúban arról is beszélt, hogy minden játékos folyamatosan azért küzd, hogy minél gyakrabban játszhasson, akármilyen sorozatban is szerepelnek éppen.