Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Szoboszlai Dominik fejesgólja után fiatal csapattársának mondott köszönetet

A Chelsea elleni győzelem egyik hőse Conor Bradley volt, aki Szoboszlainak is kiosztott egy tűpontos asszisztot.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A szerda esti bajnokit egy rövid megingást leszámítva szinte végig uralta a Liverpool, amely végül magabiztosan, 4-1-re múlta felül a Chelsea-t. Jürgen Klopp csapata így továbbra is vezeti a bajnokságot, ám egy pillanatra sem dőlhetnek hátra, hiszen hétvégén az Arsenal következik. A mérkőzésen Szoboszlai Dominik szerezte csapata harmadik gólját, és természetesen őt is alaposan kifaggatták a győzelem után.

„Köszönöm még egyszer a gólpasszt Conornak, pontosan ívelt, így nem sok dolgom volt. Életem első fejesgólja volt ez, remélhetőleg még több követi” – fogalmazott a magyar játékos, aki elismerően nyilatkozott csapattársáról, a mindössze 20 éves Conor Bradleyről, aki két gólpasszal és egy góllal vette ki a részt a győzelemből. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

„Meccsről-meccsre megmutatja, hogy készen áll. Trent sajnos megsérült, így kellett valaki, aki beugrik a helyére. Conor megmutatta a kvalitásait, mostanra már öt gólpassznál tart, nagyon örülünk neki. Reméljük több sérülés már nem lesz” – tette hozzá.

Arra a kérdésre, miszerint Darwin Nuneznek nem volt szerencséje a Chelsea ellen a gólszerzést illetően, Szoboszlai Dominik annyit válaszolt, hogy a legfontosabb pillanatokban rendre betalál – példának a Newcastle elleni őszi találkozót hozta fel, ahol az uruguayi duplájával fordított a Liverpool.

„Nyugodtnak kell maradnia, nehéz most neki” – tette hozzá, mosolyogva megemlítve a riporternek, hogy „nem láttad őt az öltözőben”. „De persze mellette vagyunk, és segítünk neki” – folytatta.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.