Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Szoboszlai csapattársa angol rekordot állított be a négy kapufájával

Darwin Nunez ugyan nem talált be a Chelsea ellen, kiosztott egy gólpasszt és négyszer eltalálta a kapufát, amivel rekordot állított be a Premier League-ben.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik góllal járult hozzá a Chelsea elleni győzelemhez az angol bajnokságban szerda este. A Liverpool az Anfield Roadon fogadta Pochettino csapatát, és egy idő után csak az volt a kérdés, hány góllal ússzák meg a meccset. Szoboszlai nagy gólt fejelt, és ismét bizonyította, hogy vele csak jobb lehet az angolok játéka.

Nem mellesleg a visszatérését követően hamar újra a kezdőben találta magát, Klopp nagyon bízik benne. A legendás edző elárulta, egy ideje már a radarján volt a magyar válogatott csapatkapitánya, így nagyon boldog volt, amikor sikerült megkötniük az üzletet a Lipcsével. A fejes gólja is ezt bizonyítja, és ez csak a kezdet. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Nunez már nem volt ilyen szerencsés a rangadón, miután négyszer is eltalálta a kapufát, egyszer például büntetőből. Ezzel beállított egy korábbi rekordot a Premier League-ben, amiről az Independent is beszámolt, kitérvén arra, hogy 2002-ben Opta találta el négyszer a lécet az egyik mérkőzésén.

A Liverpool sztárja előtt a Premier League történetében négy olyan játékos volt, akik egyetlen meccsen háromszor találták el a kapufát vagy a keresztlécet. Jay-Jay Okocha, Cristiano Ronaldo, Timo Werner és Leandro Trossard vannak ott ezen a furcsa listán, amire részben büszkék lehetnek, mert nagyon veszélyesek tudtak lenni, akárcsak Nunez.

Nunez nem volt túlságosan letörve a kapufái miatt, mivel egyrészt fölényes győzelmet arattak, másrészt volt egy gólpassza is. Meglehetősen jó hangulatban hagyta el a pályát, és legközelebb aligha lesz ilyen balszerencsés a kapu előtt, illetve ez egy olyan rekord a pályafutásában, amit minden bizonnyal nem fog megdönteni, bár a futballban nincs lehetetlen.