Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Klopp: „Dominik mindig is a radaromon volt”

A Liverpool edzője némi magyarázkodásra szorult a Bellinghammel kapcsolatos megjegyzése miatt.

Liverpool, 2023. szeptember 24. Jürgen Klopp, az FC Liverpool vezetõedzõje megöleli játékosát, Szoboszlai Dominikot a West Ham együttese elleni mérkõzés végén az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 24-i játéknapján a liverpooli Anfield Stadionban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jürgen Klopp tisztázta, mire is gondolt pontosan, amikor nemrégiben úgy vélekedett, hogy a Liverpool szerencsés volt, amiért lemaradt Jude Bellingham-ről, valamint Moises Caicedo-ról, annak ellenére is, hogy égető szükségük volt a középpálya megerősítésre a rosszul sikerült előző szezon után.

A számos távozó miatt még inkább fel kellett gyorsítani a középső tengely újjáépítését, amit Szoboszlai Dominik és Alexis Mac Allister leigazolásával oldottak meg a Vörösök, mely végül jó megoldásnak bizonyult, nem csupán anyagi, de a játékosok teljesítményének szempontjából is – írja a 90min. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

„Érdeklődtünk Bellingham iránt, és rájöttünk, hogy az ő megszerzése nem fog megtörténni. Úgy gondoltuk, hogy Caicedo leigazolása is sikerülhet” – mondta Klopp, aki szerint a drága játékosoknak be kell válniuk, különben egy darabig nem lesz esély a következő igazolásra. „Aztán megtaláltuk a legjobb megoldást” – tette hozzá.

„Maccával már korábban is foglalkoztunk, Dom (Szoboszlai Dominik) pedig mindig is ott volt a radaromon. Erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy nagyon szerencsések vagyunk” – fogalmazott Klopp, aki utolsó idényét tölti a csapatnál, miután múlt héten bejelentette, hogy nyáron távozik a Liverpooltól.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.