Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Csillagászati árakon kelnek el a jegyek Jürgen Klopp hazai búcsúmeccsére

Dörzsölhetik a tenyerüket a jegyüzérek, minden Liverpool-drukker ott akar lenni a májusi meccsen.

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A múlt hét meglepetése a labdarúgás világában egyértelműen Jürgen Klopp bejelentése volt, miszerint kilenc év után idén nyáron elköszön a Liverpooltól. Mindez azt is jelenti, hogy az Anfield Roadon május 19-én láthatják utoljára a német szakembert a Vörösök kispadján, így nem meglepő, hogy óriási az érdeklődés a belépők iránt.

Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, alaposan meg is ugrottak az árak, mint azt a Daily Mail megírta, a Wolverhampton elleni találkozóra egészen elképesztő felárral árulják a jegyeket, az eredetileg 60 fontos belépők valósággal aranyat érnek, és sokan élnek is a kínálkozó lehetőséggel. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A másodkézből vásárolt jegyek közül ugyanis a legjobb helyekre szólók 25 ezer fontért keresnek gazdát, ami átszámolva több mint 11 millió forintnak felel meg. Vannak azért ennél olcsóbbak is, de bőven milliós árral kell számolnia, aki most akar belépőt szerezni a Wolves elleni összecsapásra.

A drukkerek persze abban is reménykednek, hogy a mérkőzés után bajnokot avathatnak az Anfielden, amire most még minden lehetőség meg is van, hiszen a Liverpool vezeti a bajnokságot. A következő napokban ugyanakkor kemény erőpróbák jönnek, hiszen a Chelseavel és az Arsenallal is összecsapnak Szoboszlaiék.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.