Órákon keresztül szexuális ajánlatokat tett 81 éves áldozatának egy 27 éves alkoholista betörő

Illusztráció/Pixabay
not image

Kulcsár Péter

2021. május 27. - 14:00

Erőszakkal elkövetett magánlaksértés és kifosztás bűncselekménye miatt emeltek vádat azzal a 27 éves férfival szemben, aki még tavaly augusztusban tört be egy 81 éves asszonyhoz.

Az Egri Járási Ügyészség tájékoztatása szerint az ittas férfi befeszítette az asszony lakóházának bejárati ajtaját, majd közölte a távozását erélyesen követelő idős hölggyel, hogy csupán azért jött, mert boldoggá akarja tenni őt – adta hírül az ugyeszseg.hu portál.

A nyugdíjas asszony megpróbálta kidobni a részeg embert a házból, de ez annak erőfölénye miatt nem járt sikerrel, így az idős asszonynak hajnalig kellett hallgatnia a férfi „udvarlását” és válogatott szexuális ajánlatait.

Amikor nagy nehezen távozott a hívatlan látogató, akkor útravaló gyanánt magával vitt a lakásból egy paradicsomot és egy fél doboz vajkrémet, végül  felhörpintett két deci sósborszeszt, amit a konyhában talált.

Az asszony a sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt nem élt magánindítvánnyal, ezért emiatt nem vonták felelősségre a férfit. A járási ügyészség négy év börtönt és négy év közügyektől eltiltást kért az elkövetőre arra az esetre, ha az előkészítő ülésen továbbra is beismeri bűnösségét és önként lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról.