Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Súlyos sérülés miatt kihagyja a Fradi elleni EKL-rangadót a Fiorentina klasszisa

A Transfermarkt szerint március végéig is eltarthat a felépülése.

MTI/EPA/GABRIELE MENIS
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Vasárnap súlyos sérülést szenvedett Dodo, a Fiorentina brazil védője, aki így biztosan kihagyja a Ferencváros elleni csoportmérkőzéseket a labdarúgó Konferencia-ligában.

„Az elvégzett vizsgálatok a jobb térd elülső keresztszalagjának sebészi korrekciót igénylő elváltozását tárták fel” – írta az olasz klub a honlapján Domilson Cordeiro dos Santos sérüléséről. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

A Fiorentina vasárnap 2-0-ra győzött az Udinese vendégeként, de a 24 éves jobbhátvédjét már a hatodik percben le kellett cserélnie Vincenzo Italiano vezetőedzőnek.

A firenzei együttes jövő csütörtökön a Kl csoportkörének második fordulójában éppen a Ferencvárost fogadja, majd az utolsó fordulóban, december 14-én látogat Budapestre.

MTI

Közel 136 ezer gazdálkodó részesült mintegy 194 milliárd forint támogatásban

Lezárult a Közös Agrárpolitika új időszakának első előlegfizetési időszaka.

Fotos újítás bevezetését jelentette be a Google

Új levélszemét-szűrő rendszerrel bővült a Gmail, amely a hagyományos módszereket is lekörözi a nem kívánt emailek azonosításában és blokkolásában.

Újra a budapesti Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására

A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést.