Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Mióta itt jártál:

Soltész Rezső igazi csodának tartja Azahriaht

Soltész Rezső is nagyon elismerően nyilatkozott Azahriahról.

Fotó: SajtóKlub/Sztárboksz
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Soltész Rezső Azahriah-ról: „Ha a világnak van hét csodája, Azahriah az egyik ilyen csoda a magyar könnyűzenei életben” Az előadó sosem gondolta volna, hogy valaha szerepet kap a Valami Amerika sorozatban.

Arra pedig végképp nem számított, hogy a sorozatban Azahriah-t zsűrizheti majd – írja az RTL Magyarország. Először szerepel sorozatban Soltész Rezső, aki saját magát alakítja a Valami Amerika sorozat zsűritagjaként.

Az előadó nagyon örült Herendi Gábor felkérésének. „Nagyon örültem, amikor Herendi Gábor felhívott. Korábban már dolgoztunk együtt, ő rendezte a ’Nézd az élet jó oldalát’ című klipemet, a lányom pedig a rendező asszisztense. Örömmel süppedtem bele ebbe a szerepe, de kicsit izgultam” – mondta a Reggeliben Soltész Rezső, aki nagyon örült, hogy a sorozatban a szintén magát alakító Azahriah-val találkozhatott.

„Ha a világnak van hét-nyolc-kilenc (sok) csodája, akkor Azahriah az egyik ilyen csoda a magyar könnyűzenei életben. Egyedülálló önfejlődési folyamat az ő története. Minden elismerésem az övé, bízom benne, hogy sokáig fog tartani a sikere” – tette hozzá az előadó, aki nem tagadja, Azahriah zenei stílusa nem pont az ő ízlése.

„Tőlem távol esik a zenéje, ha énekelnem kellene egy sort, nem biztos, hogy vissza tudnám idézni, de nem is nekem szól az ő műfaja. Azoknak a fiataloknak szól, akik együtt éneklik vele azokat a fordulatokat, amik nekem esetleg problémát okoznának. Ez a lényeg” – mondta Soltész Rezső az RTL-nek adott interjújában.